onsdag 19. september 2018

Uteareal


Utearealet har to nivåer.
1: Utestua (på første nivå)
2: Terrasse (på andre nivå)

Første nivå
Her har du spisebord og stoler. Gassgrillen. Kunstplanter. Glassvase med utelys. Noen løse pynteting.

Når vinteren kommer kan nok løse ting plasseres i redskapsboden. Stoler og bord kan stå fremme. Det samme med gassgrillen.

GASSBEHOLDEREN - kan med fordel tas inn i redskapsboden når vi har passert Litteratursymposiet.



Gressklipperen
Gressklipperen står ved veggen mot nord (huset deres). Når det er tørt nok på slutten av sesongen kan du klippe plenen både nede og oppe. Jeg hadde en runde før jeg dro, men kun nede.

Når plenen er klipt for vinteren kan du børste av alt gresset UNDER klipperen og plassere den inn i redskapsboden.

Terrassen
Alle stolene på terrassen kan med fordel plasseres ned i redskapsboden når vi nærmer oss november (vil jeg tro). Mest av hensyn til kraftig vind på høsten, men også pga. snøen som etterhvert vil kommer. Dersom gjestene i huset ønsker å ha stoler stående fremme på terrassen er det opp til dem å styre dette.

Klesklyper
Det henger en boks med klesklyper på tørkesnoren bak huset - på andrenivå. Den kan du ta inn og legge på hyllene i vaskerommet. Den trenger du ikke før til våren når været tillater å tørke noe ute

Blomsterkasser
Det er blomsterkasser i trappa opp fra veien og inn på eiendommen. Det er ikke så mye å si om disse, annet enn at til våren kan det være greit å vurdere nye blomster osv. Det kan være at jeg får Bente til å ordne noe i disse kassene når våren kommer. Hun har "grønne fingre".

Det er også fire avlange blomsterkasser. Her kan det også være at Bente ordner opp. Vi får se på det litt nærmere :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Medvert AirBnB

Du er satt opp som medvert på AirBnB. Ved å laste ned appen vil du få tilgang til all informasjon om gjestene, bestillingene og kan svare...