torsdag 20. september 2018

Teknologi

Det meste av lys i huset er styrt gjennom apper for Philips Hue. Dette er WIFI pærer som pares i soner og styres med trådløse kontrollere. Du kan også styre det med en app. Det betyr at jeg kan sette opp et lysprogram slik at huset fremstår som bebodd.

To av varmeovnene er også styrt over WIFI. Det er en ovn på gulvet i første etasje. Og en panelovn i andre etasje (på veggen mot nord - der dere bor). Det betyr at jeg har kontroll på varmen i de viktigste rommene i huset over nette - gjennom en app - fra hvor som helst i verden.

Varmepumpen må skues av når det ikke er gjester i huset.
Varme i baderomsguøvene må settes på lunk - ca 18 grader.

Internett i huset har to navn. NMG gjestenett er det viktigste. Passordet er gjestgjest. Med dette kan du blant annet styre TV`en. 

TV`en styres av Chromecast. Dersom du er på NMG gjestenettverk kan du finne Chromecasten og bruke pinkoden. Vips kan du bruke alle de tv-appene du selv har på din mobil. De fra kina får se sitt De fra Australia får se sitt. De fra Usa får se sitt osv. Så sant de klarer å endre VPN ;-) (Hide my ass osv.)

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Medvert AirBnB

Du er satt opp som medvert på AirBnB. Ved å laste ned appen vil du få tilgang til all informasjon om gjestene, bestillingene og kan svare...